TERMENI ȘI CONDIȚII

delivery.everestcatering.ro

TERMENI GENERALI

Site-ul delivery.everestcatering.ro este proprietatea SC Everest SERV SRL Societate inregistrata in Bucuresti, cu sediul in strada Nicolae Teclu nr. 4, sector3,  Bucuresti, cu datele de identificare  CUI RO 15337518, J J 40/8525/2003, tel mobil: 0770 264 019, adresa website delivery.everestcatering.ro

 SC EVEREST SERV SRL  isi rezerva dreptul de a efectua modificări ale acestor “ Termeni și Condiții” precum și orice modificări ale website-ului fără nicio o notificare în prealabil.  Va asiguram ca accesând pagina Termeni și Condiții, parcurgeti cea mai recentă versiune a acestor prevederi. De asemenea, accesând și utilizând website-ul nostru, acceptați, fără limitări, aceste condiții.

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor prevazute mai jos.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului delivery.everestcatering.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Preturile afisate pe site sunt actualizate zilnic, sunt exprimate in RON, TVA-ul este inclus in pretul afisat. Costul livrarii este de 15 lei pentru comenzi de minim 70 de lei si gratuity pentru comenzile de peste 150.

CONDIȚII ȘI DEFINIȚII

Termenii utilizati in prezentul contract vor avea urmatoarele semnificatii:

Vanzator – SC Everest Serv Srl

Client/ Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la continutul web site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Vanzator .

Site-uldelivery.everestcatering.ro, continutul acestuia, incluzand orice pagina componenta a acestuia sunt puse la dispozitie de SC Everest Serv Srl si pot fi utilizate numai in conformitate cu conditiile de acces si utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atentie inainte de a utiliza site-ul.

„Site” este domeniul www.everestcvatering.ro si subdomeniile acestuia.

Contractul – Prevederile mentionate in continuare, respectiv conditiile de utilizare a site-ului de catre orice persoana, constituie contractul (denumit in continuare Contractul”) dintre societatea SC Everest Serv Srl si orice persoana care plaseaza o comanda de unul sau mai multe produse prin intermediul site-ului , sau telefonic la unul dintre numerele disponibile pe acest site (denumita in continuare Client”).

Serviciul – Prin intermediul Site-ului, delivery.everestcatering.ro se pune la dispozitia utilizatorilor de internet un serviciu prin care acestia pot comanda online sau telefonic produsele prezentate pe Site si prin care produsele comandate sunt livrate la adresa furnizata de catre Client .

Produs –  (denumit in continuare Produs”) inseamna orice produs/preparat alimentar care poate fi oferit spre vanzare pe site-ul nostru.

Comanda / Inregistrarea / Plasarea comenzii

Prin inregistrarea si plasarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

La plasarea Comenzii, Clientul trebuie să furnizeze următoarele informații  :

  • Nume si Prenume
  • Date de contact /numar de telefon mobil, e-mail
  • Adresa de livrare

Programul de preluare comenzi este intre orele 10:00 – 18:00

În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii mesajului prin email.

Această confirmare prin e-mail va fi realizata în mod automat, astfel veți obține confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastră. În cazul în care un detaliu este incorect sau incomplet, trebuie să ne informați imediat cu privire la aceasta. Faptul că ați primit o confirmare automată nu înseamnă neapărat că noi vom fi capabili să va onorăm comanda

Dacă livrarea de comenzi nu este disponibilă sau în cazul în care nu există capacitate de livrare sau intervin elemente imprevizibile sau de forta majora, vă vom înștiința rapid printr-un mesaj sau apel telefonic, pe baza datelor de contact furnizate de Client.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, va rugam să introduceți în casuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

Preturi

Prețul de achizitie specificat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției. Prețul minim de achiziție este în valoare de 70 lei.

Comandarea produselor se va face la prețurile afișate pe website la momentul inițierii comenzii.

Prețurile produselor alimentare includ TVA 9%, iar serviciul de livrare include TVA 19%.

Modalități de plată

Modalitatea de comandare a produselor este online (pe site, e-mail) sau telefonic, iar plata produselor se va face de catre  Clienti, asa dupa cum este precizat mai jos.

Plata comenzilor efectuate pe site-ul delivery.everestcatering.ro se poate realiza in urmatoarele moduri:
– in momentul plasarii comenzii, online cu card Visa/ Mastercard 3D Secure
– la livrare, cu cardul prin intermediul POS-ului
– la livrare, in numerar.

Toate prețurile sunt exprimate în RON. TVA-ul este inclus.

Costul total al comenzii  vor fi afișate pe site în momentul plasării comenzii. Plata trebuie să se facă integral, pentru toate produsele ce urmeaza a fi livrate/ expediate, iar metoda de plata trebuie selectionata la plasarea comenzii.

Comanda minimă este de 70 RON și nu poate fi modificată de către SC Everest SERV SRL  în funcție de adresa de livrare.

Vanzatorul va emite catre  Client / Cumparator un bon fiscal/factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii,  Clientului /Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Temeni de livrare /  Livrarea produselor

Pentru a cumpara produse utilizand acest magazin virtual trebuie sa acceptati termenii si conditiile prezente .

 Clientul ia la cunoștință că termenul de livrare este listat pe site.

Livrarea produselor se va face de catre agentii  SC Everest SERV SRL  conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord.

Toate comenzile vor fi livrate de către personalul angajat al SC Everest SERV SRL.

Comenzile preluate in ziua curenta se livreaza a doua zi in intervalul orar selectat de client la momentul formularii comenzii. Intervalul orar estimat este insa  determinat si de catre: distanța până la adresa clientului, de situația traficului, de condițiile meteorologice și de alte circumstanțe care nu sunt sub controlul nostru și sunt comunicate de operator la primirea comenzii. Depășirea termenului de livrare poate fi cauzată doar de evenimente de forță majoră precum și de oricare factor enunțat mai sus.

In cazul in care se preconizeaza intarzieri fata de termenul de livrare estimat initial si agreat de Client va vom contacta telefonic pentru a va informa despre noul timp estimat de livrare.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a tuturor produselor si se va asigura de transmiterea documentelor insotitoare catre Client/ Cumparator.

Livrarea se face exlusiv in zona de acoperire indicata.

Comenzile pot fi livrate si la o datat ulterioara agreata de comun acord cu vanzatorul.

CONDIȚII PENTRU PRELUARE SI LIVRARE COMENZI

Preluam Comenzi online si telefonic.

Luni – Vineri 10:00 – 18:00.

La momentul livrarii Clientul trebuie să asigure accesul livratorului in casa / cladire, si sa raspunda la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii, pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire.

Asigurati-va ca numarul de telefon furnizat este corect si complet, o sa fiti contacti de curierul/ agentul nostru la momentul livrarii.

În cazul neacceptării livrării comenzii in timpul de livrare comunicat sau in cazul in care livratorul nu reuseste sa livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale Clientului sau a lipsei de raspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră. În cazul în care circumstanțe neprevăzute împiedică Clientul să primească Comanda, este necesar să contacteze telefonic operatorii cât mai curând posibil și să restabilească locul și timpul de livrare. Nereceptionarea livrarii din motive ce nu ii pot imputate Vanzatorului, nu indreptatesc Clientul sa solicite rambursarea platii produselor comandate si nici alte plati compensatorii. In cazul in care Clientul refuza sau nu permite accesul curierului nostru sa livreze comanda, acesta va fi evidentiat intr-un black list, in care sunt listati clientii care lanseaza comenzi false.

Comanda minima este de: 70 lei

Calitatea produselor

Produsele  comercializate sunt toate preparate în bucătăria proprie a SC Everest SERV SRL, în baza unei comenzi, cu ingrediente mereu proaspete si de cea mai buna calitate. Produsele noastre sunt preparate respectând normele igienice și sanitare în conformitate cu normele în vigoare.

Anulări comenzi

In cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați pana la finalul programului din ziua respectiv, cel tarziu ora 18:00, la adresa de email [email protected] sau la unul din numerele de telefon afisate pe site, transmițând numărul comenzii.

Produsele alimentare fiind susceptibile a se deteriora si expira rapid, nu dau posoibilitatea Clientului de a se retrage din Contractul incheiat la momentul transmiterii comenzii.

Comenzile deja expediate nu vor putea fi rambursate.

Putem anula un contract dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv. Vă vom anunța dacă este cazul și vă vom returna orice plată pe care ați făcut-o.

Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI, produsele pot contine urmatorii alergeni: cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate.

Totodată unele produse pot fi nerecomandate anumitor persoane ce suferă de anumite boli cronice sau acute. Este exclusiv datoria Clientului sa consulte medicul specialist pentru a afla dacă ingredientele sunt potrivite pentru afecțiunea în cauză si le poate consuma. SC Everest SERV Srl nu poate fi făcuta raspunzătoare in niciun fel de efectele adverse ce pot avea loc în urma consumului necorespunzător al acestor alimente.

Dreptul de autor , proprietatea intelectuala Drepturile de autor (Copyright)

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Everest SERV SRL sau, dupa caz, a furnizorilor de servicii oferite prin intermediul site-ului, acestia fiind protejati de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Conform, art 2 din Legea 8/1996,  Opera de creație intelectuală este recunoscută și protejată, independent de aducerea la cunoștința publică, prin simplul fapt al realizării ei, chiar în formă nefinalizată. Dispozitiile privind drepturile asupra fotografiilor difuzate in mediul on line, si al magazinului nostru, sunt cuprinse in cadrul Legii nr.8 din 114 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Autorul unei fotografii are dreptul exclusiv de a decide daca, in ce mod si cand va fi utilizata opera sa, inclusiv de a consimti la utilizarea operei de catre terti. Dreptul de autor asupra fotografiilor este garantat, comportand atribute de ordin moral si patrimonial, astfel incat, daca o fotografie va fi preluata si folosita, fapta respectiva cade sub incidenta legii.

Folosirea fara acordul SC Everest SERV SRL si al autorului de drept  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Aceste conditii de utilizare sunt protejate de legile privind dreptul de autor si nu pot fi utilizate de alte persoane sau entitati de orice fel, prin modificare sau copiere, fara acordul prealabil si scris al autorului.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor de pe acest site fara acordul scris al reprezentantilor legali  poate atrage raspunderea civila sau penala.
Adresa de e-mail pentru semnalarea oricaror probleme legate de proprietatea intelectuala este [email protected]

Imbunatatirea serviciilor

FEEDBACK

Apreciem feedback-urile, comentariile si sugestiile dumneavoastra in ceea ce priveste imbunatatirea serviciilor noastre.

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi.

Desfasurarea tuturor acestor activitati comerciale, vor respecta si vor avea in vedere ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate sau lezate.

Politica de Returnare

Produsele noastre nu sunt eligibile pentru returnare. In cazul in care primiti produse deteriorate sau neconforme va rugam sa ne anuntati la unul din numerele de contact indicate pe site, si vom lua imediat masurile necesare.

Preturile platite de Client sunt finale si nereturnabile.

Având în vedere natura perisabilă a produselor comandate, nu se acceptă returnarea acestora, decât în situația în care comanda primită nu corespunde celei plasate.

Cookie-uri

Prin cookieurile utilizate nu sunt colectate date personale. Datele colectate nu sunt corelate cu datele personale necesare procesarii comenzilor. Datele colectate au character general si sunt utilizate doar pentru imbunatatirea navigarii si experientei pe website.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare.

Contact si Rezolvarea Disputelor

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre SC Everest SERV SRL  si Client. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Clientii utilizatori si  SC Everest SERV SRL ca urmare a folosirii Site-ului, sau a oricarui continut din acestea, conform acestor termeni si conditii.

Intentia comuna a Partilor este sa-si execute cu buna credinta obligatiile pe care si le asuma prin Contract si vor depune toate diligentele pentru a solutiona pe cale amiabila orice diferend aparut in legatura cu Contractul sau rezultate din interpretarea, executarea sau incetarea acestuia.

Protectia datelor cu caracter personal si politica de confidentialitate

Prin trimiterea datelor personale la comandarea unui produs sau înregistrarea pe site, Clientul este de acord cu prelucrarea acestora. Solicitarea datelor cu caracter personal (nume, adresa, telefon, adresa email, date cont/ utilizator, etc) se face doar pentru oferirea de produse/ servicii de catering .

Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.

Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii / dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii / produse, respectiv conform Legii, către instituțiile abilitate.

Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;

Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;

Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.

În cazul în care  Clientul /Utilizatorul  nu dorește prelucrarea datelor sale personale, el trebuie să contacteze  prin formularul de contact de pe Site sau prin e-mail la delivery.everestcatering.ro În acest caz, toate informațiile primite de la Client sunt șterse din baza de date.

SC Everest SERV SRL garantează respectarea drepturilor prevăzute de către Legea 667/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice pentru persoana vizată, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum și dreptul de a se adresa justiției.

Drepturile menționate mai pot fi exercitate de către persoana vizată prin înaintarea unei solicitări/cereri întocmită în formă scrisă, datată și semnată la adresa……………sau printr-un e-mail la adresa………… De asemenea, persoana vizată poate arăta dacă dorește ca informațiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal. SC Everest SERV SRL  va comunica răspunsul în termen de 15 zile de la data primirii cererii, respectând eventuala opțiune a persoanei vizate în ceea ce privește modalitatea comunicării, conform celor statuate în paragraful precedent.

Politica GDPR

Regulamentul General pentru Protecția Datelor (GDPR) este un regulament în legislația UE privind protecția datelor și a vieții private pentru toate persoanele din cadrul Uniunii Europene (UE) și a Spațiului Economic European (SEE). Acesta se adresează, de asemenea, exportului de date cu caracter personal în afara zonelor UE și SEE. GDPR urmărește în primul rând oferirea unui control persoanelor fizice asupra datelor lor personale și simplificarea mediului de reglementare pentru afaceri internaționale prin unificarea regulamentului în cadrul UE. Regulamentul GDPR are în centru său un element primordial: persoana fizică.

Dreptul la portabilitatea datelor
La cerere, un pachet de date cu caracter personal sunt disponibile pentru descărcare, oferind persoanei vizate posibilitatea de portabilitate.

Dreptul la rectificarea datelor
Acest lucru asigură faptul că puteți actualiza informațiile personale cu ușurință.

Dreptul de a fi anonim
Schimbați informațiile dumneavoastră cu date fictive. În acest fel identitatea dumneavoastră este protejată.

Dreptul de a șterge datele personale
Acest lucru se referă la dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc.

Dreptul de a fi informat
Persoanele fizice au dreptul de a fi informate cu privire la colectarea și utilizarea datelor lor personale. Aceasta este o cerință esențială de transparență în cadrul GDPR.

Dreptul de a restricționa prelucrarea
Persoanele fizice au dreptul de a solicita restrângerea sau suprimarea datelor lor cu caracter personal.

Dreptul la opoziție
GDPR oferă persoanelor fizice dreptul de a se opune la prelucrarea datelor lor cu caracter personal, în anumite circumstanțe.

Dreptul de a fi notifica
În cazul unor probleme de securitate, operatorul va notifica persoana vizată, fără întârzieri nejustificate.

Notificari Finale

Imaginile produselor aflate spre vanzare sunt cu titlu de prezentare. In consecinta modul de prezentare catre client , pot diferi usor de imaginile produselor aflate pe site-ul nostru. Cantitatile reale prezentate sunt cele ce vor fi livrate clientului.

Ne-am asigurat că informațiile disponibile pe website sunt corecte și fără erori.

Termenii și condițiile împreună cu politica de confidentialitate, orice formular de plată și instrucțiunile de plata constituie întregul acord între părți. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui să facă parte din acest acord. În cazul unui conflict între termenii și condițiile și orice alt termen sau altă prevedere de pe site, acești termeni și condiții vor prevala.

Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România.

×