Politica de Confidentialitate

GDPR

  1. Introducere

Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”);

  1. Identitatea si datele de contact ale Operatorului

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre: SC Everest SERV SRL, o societate romana, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J 40/8525/2003,, cod fiscal  RO 15337518, cu sediul in Str. Nicolae Teclu nr.4,  Bucuresti,, reprezentata prin dna Iuliana Multescu, in calitate de administrator.

Conform Regulamentului, SC Everest SERV SRL detine calitatea de Operator, respectiv persoana juridica ce stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal.

  1. Datele cu caracter personal pe care le prelucram

Putem prelucra urmatoarele date cu caracter personal, in ceea ce va priveste: nume si prenume, adresa de e-mail, telefon, date privind comanda dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct prin crearea unui cont de utilizator, atunci cand utilizati formulare de contact / evaluare / intrebari / reclamatii sau atunci cand plasati o comanda prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului. 

  1. Scopurile in care va sunt prelucrate datele cu caracter personal

Prelucram datele dvs. in urmatoarele scopuri:

  1. Prelucram datele mentionate la art. 3,  pentru a va putea furniza serviciile site-ului si a desfasura relatia contractuala dintre dumneavoastra si SC Everest SERV SRL, respectiv pentru a putea procesa, prelua, valida, factura si livra comanda transmisa si plasata de dvs pe site;
  2. Putem sa prelucram urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon in scop de marketing, pentru a va transmite comunicari comerciale despre produsele noastre, pentru a va face recomandari, toate acestea numai daca avem consimtamantul dvs., daca alegeti sa ni-l furnizati.

Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in alte scopuri, urmand a va informa si/sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram/vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri.

  1. Temeiurile in baza carora prelucram datele dvs. cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in temeiul executarii unui contract (respectiv pentru a va putea furniza produsele site-ului  conform Termenilor si Conditiilor site-ului.  Daca nu sunteti de acord sa ne furnizati  aceste date nu va vom putea presta serviciile noastre si nu putem onora comenzile dvs.

Prelucram urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa de e-mail, telefon, in scop de marketing, in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. a din Regulament, respectiv in baza consimtamantului dvs., daca ati fost de acord si ni l-ati acordat.

Putem prelucra datele in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare al site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, in principal, in vederea imbunataţiri experientei de navigare pe site.

Putem prelucra datele pentru rezolvarea plangerilor si reclamaţiilor, pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra de navigare in site-ul nostru.

  1. Perioada de stocare a datelor dvs. cu caracter personal

Păstrăm datele tale numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.
Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 dupa caz:

  • Daca aveti un cont de utilizator in cadrul site-ului vom stoca datele dvs., astfel cum sunt mentionate la art. 3 pana la momentul la care contul dvs. de utilizator este sters (din initiativa dvs. sau a noastra, dupa caz). Puteti sterge datele privind comenzile dvs. dupa onorarea acestora. Nu puteti sterge datele necesare pentru crearea contului de utilizator: nume, prenume, email, decat daca stergeti contul de utilizator in intregime;
  • Vom stoca datele dvs.: nume, prenume, email, telefon pe atunci cand le prelucram in scop de marketing, pana la momentul la care va retrageti consimtamantul, dar nu mai mult de 5 ani.
    La expirarea perioadei pentru care datele dvs. sunt stocate, acestea vor fi sterse sau anonimizate ireversibil.
  1. Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, in calitate de Operator.

Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti, cu urmatoarele exceptii: vom putea transmite datele dvs. catre autoritatile competente care ne vor solicita sau carora avem obligatia de a le furniza datele dvs., in temeiul unei prevederi legale; vom putea transmite datele dvs. catre avocati, executori judecatoresti sau instante de judecata in situatia in care incalcati obligatiile asumate fata de noi, conform termenilor si conditiilor site-ului si intelegem sa ne exercitam drepturile legale in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, alte situatii prevazute de lege.

Precizam ca in fiecare situatie in care vom transmite datele dvs. tertilor ne vom asigura ca transferam numai acele date necesare pentru indeplinirea scopului in care datele dvs. sunt transmise, asigurandu-ne ca nu vom transmite in nicio situatie mai multe date decat este necesar.

  1. Unde stocam datele dvs. cu caracter personal

Stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

  1. Masuri de securitate

Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in acord cu politica noastra interna privind securitatea datelor. In acest sens va asiguram ca am implementat toate masurile de securitate impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea securitatii datelor dvs. În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură.

In caz de incalcare a securitatii datelor dvs. cu caracter personal susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dvs., va vom informa fara intarziere despre aceasta incalcare si vom lua toate masurile necesare pentru a remedia problema si/sau pentru a atenua efectele negative. 

  1. Dezvaluirea datelor

Sc Everest SERV SRL nu va face publice și nu va vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal ale clienților săi. Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare

  1. Exercitarea drepturilor dvs. Accesul la Informatii

Pentru a va exercita oricare din drepturile, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: delivery.everestcatering.ro

  1. Dreptul de informare, dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC Everest Serv SRL. La solicitarea dvs., vă vom oferi acces la noutăți și informațiile dvs. unice legate de contul dvs. din contactele pe care le menținem în legătură cu dvs. În solicitarea dvs., vă rugăm să ne furnizați prin intermediul contactelor informațiile dvs. actuale de contact specifice, astfel încât să putem verifica cu precizie înregistrările noastre.

Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult 30 zile calendaristice,  cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului.

b.Dreptul de acces, aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului. Aveti dreptul sa solicitati si sa primiti detalii privind activitatile de prelucrare a datelor precum modalitatea in care sunt prelucrate acestea, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

  1. Dreptul de rectificare si stergere.
    Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala,  iți retragi consimțământul și nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze . Rectificarea va fi comunicată fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  2. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
    Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictionarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  3. Dreptul la opozitie
    Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs. De asemenea, poți să te opui primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastră, folosind linkul „dezabonare” (unsubscribe) din subsolul fiecărui e-mail comercial.
  4. Dreptul la portabilitatea datelor
    Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.
  5. Dreptul de a retrage consimțământul. Dacă v-ați dat consimțământul dvs. cu privire la orice acțiune cu privire la informațiile dvs., aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment. Retragerea consimțământului nu va face însă ilegal utilizarea de către dvs. a informațiilor dvs. în timp ce consimțământul a fost evident.

12.  Politica de Cookies

Solicitarea de cookie-uri ne permite sa va oferim o experienta mai buna in cadrul site-ului. Aveti posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri insa exista riscul ca in acest caz accesarea site-ului sa devina dificil de vizitat si/sau utilizat.

  1. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere

In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

  1. Date de contact

Pentru orice solicitare ne puteti contacta la adresa de email delivery.everestcatering.ro

 

×